Toimistossamme aloittaa elokuun alusta vastuunalaisena yhtiömiehenä asianajaja, varatuomari Suvi Kukkonen. Hänen tulonsa myötä toimiston nimi muuttuu Asianajotoimisto Kuha & Kuhasta Asianajotoimisto Kuha & Kukkoseksi. Asianajaja Marjatta Kuha ja varatuomari Paula Kuha jatkavat edelleen toimistomme vastuunalaisina yhtiömiehinä.

Toimiston nimenmuutoksen myötä sähköpostiosoitteemme muuttuvat @kuhalaki.fi -loppuisista @kuhakukkonen.fi -loppuisiin. Käytöstä poistuviin sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit saapuvat myös perille. Puhelinnumeromme ja käyntiosoitteemme säilyvät ennallaan.

Suvi Kukkonen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi vuonna 2008. Toimistoomme hän siirtyy julkisen oikeusavustajan tehtävästä. Julkisena oikeusavustajana hän on avustanut yksityishenkilöitä monenlaisissa oikeudellisissa ongelmissa. Rikos-, riita- ja hallintoprosesseissa avustaminen on hänelle rutiinia. Kukkosella on kokemusta myös tuomioistuimen ulkopuolella hoidettavista asioista (esim. avioero-ositukset ja perinnönjaot). Kukkonen on erikoistunut turvapaikanhakijoiden avustamiseen. Kukkonen on työskennellyt aiemmin mm. verohallinnossa ja Maahanmuuttovirastossa. Hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Paula Kuha on palannut toukokuun alussa toimistolle suoritettuaan tuomioistuinharjoittelun Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tuomioistuinharjoittelun myötä Paula Kuhalle on myönnetty varatuomarin arvonimi.